Vi är på jakt!

Ja det stämmer. Vi jagar nu personer som vill vara med på vår resa och utveckla Young Capital som företag och samhällsaktör samt vara med och skapa framtidens digitala affärsinkubator. De kunskaper och egenskaper vi letar efter är:

 

  • Kreativ och nyfiken marknadsförare som kommer sköta ALL kommunikation.
  • Nyfiken AI-älskare som vill lära sig allt och utvecklas inom området. Förmodligen även en kodapa.
  • UI/CI-magiker, kreativ och bra på att förstå användaren.
  • Kodkonstnär, självgående och gillar att lösa problem.

 

Det viktigaste för oss är inte en gedigen erfarenhet. För oss är egenskaper viktigare än kunskaper, speciellt nyfikenhet och viljan att lära sig nya saker inom olika områden. Går du första, andra eller tredje året på universitetet och läser antingen (industriell) ekonomi, datavetenskap, psykologi, design och produktutveckling eller design och kommunikation är du nog en perfect match för oss. Vi erbjuder en chans att vara med att ta fram och forma en helt ny och unik digital tjänst, med global potential, som kommer väga tungt i allas portfolios. Det här är en chans att vara med och verkligen förändra vårt samhälle till det bättre.

 

Hör av dig till alexander.zahari@youngcapital.se om du är intresserad. Tipsa alla du känner – och några till. Vi bjuder på tårta när vi hittat rätt personer!