Partners

Vi vill ha samarbetspartners som delar vår vision om ett bättre företagsklimat för unga företagare. Ensam är inte stark, speciellt inte i början. Våra partners, som alla är ledande inom sina branscher, erbjuder sin kompetens och erfarenhet för att få fler unga att driva företag. Detta samhällsengagemang ger mervärden för våra partners och stärker förtroendet bland befintliga kunder och anställda samtidigt som det stärker allmänhetens uppfattning om dem. Det är ett aktivt ställningstagande som visar på ett modernt arbetssätt och ett engagemang som värnar om framtidens samhälle.

Att omge sig med rätt människor gör att man på kortare tid utvecklas snabbare och lär sig mer. Därför är vi väldigt noggranna när vi väljer våra samarbetspartners. Tillsammans med dem har vi tagit fram attraktiva och anpassde erbjudanden för unga företagare och deras företag. Pengar är inte allt. Vårt gemensamma mål är att bygga långsiktiga relationer och vara med på flera långa entreprenörsresor.

OM VÅRA SAMARBETSPARTNERS

PwC är globalt, nationellt och regionalt marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. PwC är verksamma i 157 länder med cirka 184 000 medarbetare och 60 000 kunder med allt från globala företag till småföretag. I Östergötland har de drygt 100 medarbetare inom olika specialiteter. Vårt samarbete grundar sig på våra gemensamma visioner om att bidra till en sund samhällsbyggnad och att bygga unga företag från grunden.

Läs mer om PwC

Lundbergs är Norrköpingsföretaget som grundades 1944 och har sedan dess växt till ett av Sveriges största börsnoterade investmentbolag, med innehav som Hufvudstaden, Holmen, Indutrade, Industrivärden, Handelsbanken, Sandvik och Skanska. Vårt samarbete med det helägda dotterbolaget Fastighets AB L E Lundberg bygger på vårt gemensamma engagemang för entreprenörskap och för att underlätta för framtida företag genom att skapa attraktiva mötesplatser.

Läs mer om Lundbergs

Advokatfirman Delphi är en av de främsta affärsjuridiska advokatbyråerna i Sverige, specialiserade inom högteknologiska områden som IT, immaterialrätt och life science. De finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping och har olika kunder från hela Skandinavien, Europa och Nordamerika. Delphis expertis inom nya och moderna branscher samt fokus på framtidens företag sammanstrålar med Young Capitals verksamhet och ambitioner.

Läs mer om Advokatfirman Delphi

Är du också intresserad av att samarbeta med oss? Skicka ett mail till kontakta@youngcapital.se